Yleistä tietoa asiakkaillemme

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen alkaa virallisesti klo 15:00, mutta tilanteesta riippuen voit saada huoneesi käyttöön aikaisemminkin.

Mikäli saavut Porvooseen ennen klo 15.00, eikä huone ei ole vielä valmis, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huone vapautuu.

Huone on käytössäsi klo 12.00 asti. Jos haluat nauttia hotellihuoneestasi pidempään tai kaipaat pitkiä aamu-unia, kysy meiltä mahdollisuutta myöhäisempään uloskirjautumiseen.

Yhteystiedot

Piispankatu 34, Porvoo

info@sparre.fi

+358 50 449 4891

Vastaanotto

Vastaanottomme palvelee

  • arkisin 6.00–18/20.00
  • lauantaisin klo 7.00–18/20.00
  • sunnuntaisin klo 7.00–13.00

Vastaanoton ollessa suljettu, hotellin tiloissa kiertää vartija, ja hätätilanteissa – esimerkiksi jos huoneen avain on kadonnut –voit soittaa vartiointiliikkeeseen numeroon +358 10 620 2000.

Aulabaari

Rento ja tyylikäs aulabaarimme tarjoilee virkistäviä juomia vastaanoton aukioloaikoina. Tervetuloa nauttimaan lasillinen viileää tai kuppi kuumaa!

Asiakassauna

Hotellimme vastaremontoitu sauna lämmitetään ma–la naisille klo 19.00–20.00 ja miehille klo 20.00–22.00. Iltasauna sisältyy aina hotellihuoneen hintaan. Saunaoluet voit ostaa hotellimme aulabaarista.

Vuokraamme saunatiloja myös yksityis- ja yrityskäyttöön.

Aamiainen

Huomaa: Kesäaikataulun mukaan (14.6-31.8) aamiainen tarjoillaan päivittäin 8-11.
Maittava ja monipuolinen aamiaisemme katetaan arkisin maanantaina klo 7.00–9.00, muina arkipäivinä klo 6.00–9.00,  la–su sekä juhlapyhinä klo 8.00–10.30. Aamiainen kuuluu aina huonehintaan. Toivotamme myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi aamiaiselle.

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissamme ja hotellimme yleisissä tiloissa on maksuton langaton laajakaistayhteys. Internetin käyttö sisältyy luonnollisesti hotellihuoneen hintaan.

Lemmikit

Asiakkaidemme kaikenkarvaiset lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme! Hotelli Sparressa on erillisiä lemmikkihuoneita, joten muistathan ilmoittaa lemmikkisi saapumisesta etukäteen, jotta saamme varattu juuri teille sopivan huoneen. Tuomme lemmikille huoneeseen kupin ja makuupaikaksi maton. Perimme lemmikeistä 20 euron huonelisän.

Esteettömyys

Hotellissamme on yksi esteetön huone, johon on helppo tulla apuvälineillä. Kerromme mielellämme tarkemmin hotellimme esteettömyydestä!

Kysy lisää!

Huonepalvelu

Huonepalvelusta päivää, kuinka voin auttaa?
Tarjoamme asiakkaille huonepalvelua etukäteen tilattuna. Jos siis haluat esimerkiksi aamiaisen vuoteeseen, olethan ajoissa yhteydessä meihin!

Lisäsängyt

Petaamme alle 12-vuotiaille asiakkaillemme lisävuoteen hintaan 30 euroa tai lasten pinnasängyn hintaan 25 euroa.
Muistathan ilmoittaa lisävuodetarpeestasi varauksen yhteydessä, niin valmis sänky odottaa sinua saapuessasi hotellihuoneeseesi.

Pesulapalvelut

Tarjoamme tarvittaessa asiakkaillemme pesula- ja silityspalveluita. Varauduthan muutaman päivän toimitusaikaan.

Kokous- ja juhlapalvelut

Hotellissamme voit järjestää myös kokouksia ja juhlia. Tilaan mahtuu pöytäjärjestelyistä riippuen noin 40–60 hengen juhla- tai kokousporukka. Järjestämme tarvittaessa tarjoilut omasta keittiöstämme tai yhteistyökumppaniemme avulla.

Ajo-ohje Porvooseen

Ajomatka Helsingin keskustasta Porvooseen on noin tunnin ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta reilut puoli tuntia.

Porvooseen kulkee myös linja-autoja muun muassa Helsingin keskustasta ja lentoasemalta, eikä matka Porvoon bussiasemalta hotellille vie jalan kuin 2 minuuttia!

Pysäköinti Porvoossa

Hotellimme kellarin parkkihallissa on muutamia maksullisia asiakaspaikkoja. Paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme varaamaan pysäköinnin etukäteen.

Porvoon keskusta-alueen kaduilla pysäköinti on maksullista tai aikarajoitettua (ma–pe 8–18, la 8–15), mutta muutaman korttelin säteellä hotellistamme on ympäri vuorokauden maksuttomia kadunvarsipaikkoja. Niitä löytyy runsaasti mm. joen toiselta puolelta.

Lue lisää (porvoo.fi)!

Taksi

Tarvitsetko taksikyydin? Tilaa paikallinen Menevä-taksi, jolla saat halutessasi kiinteän hinnan kyydillesi. Tilaa taksi numerosta +358 800 02120 tai lataamalla Menevä-sovellus puhelimeesi.

Tilaamme taksin mielellämme myös puolestasi!

Jos haluat napata taksin tolpalta, taksiasema sijaitsee torin laidalla, alle 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme.
Paikallisten taksien numerot löydät osoitteesta
https://www.taksinumerot.fi/Porvoo.