Kokoustilat ja tilavuokraus

Modernit kokoustilat Porvoossa

Hotelli Sparre tarjoaa käyttöösi myös rennon, modernin, tyylikkään ja täysin kaupungin ytimessä sijaitsevan kokoustilan. Tila sopii hyvin pienenkin porukan tarpeisiin mutta siihen mahtuu pöytäjärjestelyistä riippuen jopa 40-60 kokousvierasta. Porvoo palveluineen sijaitsee aivan ulko-ovemme takana.

Kokoustila on täysin uusittu ja sisustettu yhdistelemällä rakkaudella suomalaista designia ja huolella entisöityjä huonekaluja. Käytössänne on myös 65-tuumainen televisio jossa on presentaatiokäyttöä varten tietokoneliitäntä.

Meiltä saat kaiken, mitä onnistuneeseen kokoukseen tarvitaan: tilan, tarjoilut ja juomat – ja tarvittaessa myös majoituksen sekä saunatilat jopa 15 hengen porukalle. Yhteistyökumppaneittemme kanssa voimme tarjota myös kattavasti lisäohjelmaa kokouspäiviä piristämään.

Kokoustarjoilut

Kokousten tarjoilut järjestämme oman keittiömme voimin ja vaativammissa kokonaisuuksissa yhteistyökumppaniemme avulla.

Varaa kokoustila nyt tai soita ja kerro lisää toiveistasi!

Tyylikäs juhlapaikka Porvoossa

Kokousten lisäksi voit järjestää myös juhlatilaisuutesi Hotelli Sparressa.
Olemme kattojen ylle kurkotteleva juhlapaikka Porvoon ydinkeskustassa.

Monipuolinen tilamme muuntautuu mainiosti niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin. Tilaan mahtuu pöytäjärjestelyistä riippuen 40–60 vierasta. 

Tarjoamme kaiken, mitä onnistuneisiin juhliin tarvitaan: tilan, tarjoilut, juomat, majoituksen ja saunan! Juhlakäytössä on myös 65-tuumainen televisio, johon saa yhdistettyä tietokoneen.

Häät Sparressa

Hotellimme sijaitsee alle 500 metrin päässä Porvoon tuomiokirkosta, ja Porvoon maistraatti on kirjaimellisesti hissin napin painalluksen päässä hotelliltamme. Kun ”tahdon” on molemmin puolin sanottu, voitte raput nousemalla siirtyä juhlimaan Hotelli Sparren tiloihin!

Juhlatarjoilut

Tarjoilut juhlatilaisuuksiin hoituvat omasta keittiöstämme tai yhteistyökumppaniemme avustuksella. Sparren juhlatila on anniskelualuetta. Autamme mielellämme suunnittelemaan juhlatarjoilun ja valitsemaan myös siihen sopivat juomat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.