Rummen

SParre comfort -rum

Njut av din vistelse lite mera och boka ett Comfort-rum! Sparre Comfort -rum är inklusive badrock, morgontofflor och SPA-produkter. Det finns även kaffe och ekologiskt te samt 50″ TV i rummet. Frukostbuffét och wifi ingår.

Sparre Comfort -rum finns med dubbelsäng eller med enkelsängar. Tyvärr går det inte att få en extrabädd till Sparre Comfort -rum.

Rummen

Förutom våra Sparre Comfort -rum, enkel- och dubbelrum kan du bo hos oss i ett familjrum eller i en lägenhet. Det finns även ett rymligare superior-rum. Till alla våra rum kan man beställa ett Comfort-paket med badrock, morgontofflor och SPA produkter mot en extra avgift.

Rumspriset är inklusive frukostbuffén, som vi finslipar med Borgå-touch. Det finns gratis wifi i vårt hotell. Vardagar och lördagar värmar vi också bastun för våra gäster.

Vi bäddar extra säng och spjälsäng mot avgift. Det finns några rum, dit man kan ta med sig ett keldjur mot avgift.

Tyvärr finns det inte specialanpassade rum för rörelsehindrade i vårt hotell, med kontakta oss gärna, så berättar vi om våra alternativ.

Rumspriser

Rumspriser och tillgänlighet hittar du i Boka-mellanblad.

Ta gärna kontakt direkt med hotellet, om du önskar göra en gruppbokning eller vill ha en offert på en längre vistelse.

Tilläggsservice

Mot en extra avgift bäddar vi en extra säng eller spjälsäng i rummet.

Keldjuren är välkomna mot en extra avgift.

Extra service ska beställas separat i samband med bokningen.

Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i hotellets garage mot extra avgift. Vi rekommenderar att reservera platsen på förhand.