SIJAINTIMME

+358 (0)19 584 455

info@sparre.fi

Sijainti

Hotelli Sparre sijaitsee Porvoon sydämessä – vain parin sadan metrin päässä torilta ja linja-autoasemalta, kivenheiton päässä Vanhasta Porvoosta ja muutaman sadan metrin päässä Porvoon idyllisestä jokirannasta. Porvoon Taidetehdas sekä monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymaastotkin löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä.

Hotellistamme on lyhyt matka moniin Porvoon ravintoloihin sekä keskeisiin nähtävyyksiin ja käyntikohteisiin.

Porvooseen pääsee omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla helposti moottoritietä pitkin pääkaupunkiseudulta sekä Helsinki-Vantaan Lentoasemalta. Ajoaika Helsingin keskustasta on noin tunnin ja lentoasemalta reilut puoli tuntia. Lahdesta, Kotkasta ja Kouvolasta Porvooseen on matkaa alle 100 kilometriä.

pysäköinti

Porvoon kaupungin maksullinen kadunvarsipysäköinti on mahdollista esimerkiksi Piispankadulla, jolla hotelli sijaitsee. Vuorokauden ympäri maksuttomia kadunvarsipaikkoja löytyy muutaman korttelin säteellä.

Hotellin kellarissa sijaitsevasta parkkihallista on myös mahdollista varata pysäköintipaikka lisämaksusta. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti, joten suosittelemme varamaan pysäköinnin etukäteen.

Hotelli Sparre